Faciliteiten

We zorgen ervoor dat je een comfortabele, relaxte vakantie hebt.
Het zijn de kleine dingen die je vakantie onvergetelijk maken!

Sportief of afkoelen

Een zwembad, een must!

We zijn best wel trots op ons grote zwembad (12m x 8m). Baantjes trekken is dus zeker mogelijk. Maar gewoon even afkoelen mag ook natuurlijk!

Zwem je liever in zee? De witte zandstranden van de Costa Blanca zijn vlakbij. We vertellen je graag welke (naturistische) stranden de moeite waard zijn! 

Game, set and match

Test de tennisbaan!

Wanneer je hier verblijft mag je gratis gebruik maken van onze tennisbaan.

Je kunt je eigen rackets en ballen meebrengen of ze huren voor een vriendenprijsje. Waan je zonder gêne Kim Clijsters of Roger Federer! Mede door de uitloop van de baan, is het een baan die ook door de serieuze tennissers goed gebruikt kan worden.

Wil je graag je opslag of volley verbeteren? Laat het ons weten. Wij zorgen voor een gekwalificeerde tennisleraar.

Relax

Geniet van de hottub en sauna

Op een frissere winterdag of bij het avondgloren kan je heerlijk genieten en opwarmen in onze sauna en hottub.Je voelt je nadien gegarandeerd herboren! 

Stay calm and

Play Petanque!

Wij houden van eenvoudige dingen. Wij houden van een spelletje petanque met vrienden en familie.

Ook zin in een spelletje?
Bon appetit!

Gastenkeuken

Je hoeft onze Finca niet te verlaten als je honger hebt. We beschikken over een gastenkeuken met tafelgrill waar je zelf een kleine maaltijd kan bereiden. Het aanpalend terras met prachtig uitzicht is de ideale plek om gezellig te tafelen.

 

Sfeer en gezelligheid

Live muziek

Een keer per week organiseren we een sfeervolle muzikale avond met een stemmig, akoestisch live optreden. Ben je zelf muzikaal en wil je graag meespelen of meezingen? Dat kan! Laat het ons tijdig weten en verzeker je van een plaatsje op de setlist.

Altijd al gedroomd om gitaar te leren spelen? Dit is je kans! We bieden beginners aan om een korte lessenreeks folkgitaar te volgen. Wie weet is je verblijf op Finca Soñada wel de start van een mooie carrière in de muziek.

Holiday workout... commit to stay fit!

Onze fitnessruimte

Onze fitnessruimte is niet groot, maar het uitzicht is fenomenaal. Pomp de pedalen van onze Schwinn spinningbike op en neer terwijl je luistert naar het vrolijk gekwetter van de vele vogels. Of doe een ‘fullbody workout’ op de Horizon elliptical trainer terwijl je blik weg dwaalt over de Almudeina en Sierra Mariola. Verder kun je ook aan de slag met gewichten, rekkertjes, een foamroller en ander marteltuig. “The pain is for now, the glory forever”…


Groene oase

Verken de tuin

We beschikken over meerdere terrassen verspreid op het domein dat 1 hectare groot is. Het wellness terras, het zwembadterras, het Spaans terras, het tennisterras, het vijverterras,...

Er is met andere woorden voor iedereen een rustige plek te vinden.

Ontdek - al dan niet in je blootje - je favoriete hoekje!
Geverifieerd door MonsterInsights