FAQ

Zijn huisdieren welkom bij Finca Soñada?

We houden heel erg veel van dieren en hebben zelf 2 poezen. Echter, we willen onze gasten een rustige en vredige plek aanbieden. Daarom kunnen we jammer genoeg geen huisdieren van gasten toelaten.

Zijn kinderen welkom bij Finca Soñada?

Wat voor dieren geldt, geldt ook voor kinderen: we houden erg veel van ze, maar willen de rust voor jou en je partner kunnen garanderen. Jongeren zijn welkom vanaf 16 jaar indien zij dit uitgangspunt aanvaarden. Er is 1 uitzondering: wanneer je de casita en de alle kamers afhuurt, zijn kinderen wel welkom.

Hoe wordt er rekening gehouden met het corona-virus?

Uiteraard willen we het virus geen kans geven en willen we dat je bij ons een onbekommerde vakantie hebt. Daartoe nemen we alle mogelijke maatregelen die door de bevoegde instanties worden aanbevolen. Meer informatie vind je hier

Wat als ik mijn vakantie moet annuleren?

We raden je aan sowieso een annulatieverekering te nemen. Meer informatie over onze annulatievoorwaarden lees je hier

Kunnen we fietsen huren?

Zeker. In Alcoi zijn er verschillende bedrijven die fietsen verhuren. Er is ook een bedrijf die tourtochten organiseert. We bezorgen je tijdig alle informatie.

Kun je in de buurt mooie wandelingen maken?

Nou en of! De Benicadell, de Sierra Mariola en de Font Roja zijn ronduit prachtige wandelgebieden die bij vele binnenlandse en buitenlandse wandelaars bekend zijn. Van een kort uitstapje tot dagtochten, iedere wandelaar komt aan zijn trekken. Als je dat wil bezorgen we je kaarten en alle informatie.

Is het in de buurt mooi fietsen?

We geven het toe, we zijn wat bevooroordeeld. Maar, er is een reden waarom vele wielertoeristen en profwielrenners jaar na jaar onze contreien komen opzoeken.

Doen jullie begeleide wandelingen en fietstochten?

We zijn zelf fervente trailrunners en mountainbikers en regelmatig trekken we er ook op uit. Als je dat wil, mag je zeker mee. Laat het ons gerust weten, dan houden we er rekening mee.

Mogen we de volledige accommodatie huren?

Je kunt Finca Soñada in zijn geheel afhuren, bijvoorbeeld om samen met de familie vakantie te nemen. Je hebt dan in totaal  14 slaapplaatsen. Neem zeker tijdig contact want anders bestaat de kans dat er reeds 1 of enkele kamers zijn ingenomen.

Kunnen we bij jullie een feest organiseren?

Een rustig tuinfeest of BBQ met de familie kan indien je de volledige accommodatie huurt. Vrijgezellefeesten of party’s met luide muziek zijn niet mogelijk.

Hoe ver is het tot aan de luchthaven?

De dichtstbijzijnde luchthaven is Alicante en bereik je na 45’. Valencia ligt op ongeveer 60’. Eventueel kun je ook op Murcia (Corvera) vliegen. Dan moet je een 2-tal uren rekenen tot aan Finca Soñada.

Verzorgen jullie een pendeldienst van en naar de luchthaven?

We raden aan om in de luchthaven een auto te huren. Die kun je dan ook gebruiken om de mooie regio te ontdekken. Als je toch geen auto kunt of wilt huren, dan kunnen we een shuttle voorzien tussen de luchthaven en Finca Soñada. Voor Alicante kost dit €50 per rit. Voor Valencia €60 per rit.

 Organiseren jullie wandeltochten te paard?

We hebben zelf geen paarden. Als je een ritje te paard wil doen, kun je terecht bij een van de maneges in de buurt.

Mag ik steeds naakt zijn?

Het overgrote deel van de dag mag je naakt zijn. Om ongemakkelijke situaties te vermijden, vinden we het fijn als je tijdens de gezamenlijke diners iets aantrekt. Dat hoeft overigens niet veel te zijn ;-)

Moet ik altijd naakt zijn?

Daar beslis je zelf over. Wanneer je het wat frisjes vindt of je bent ongesteld of je wil om een andere reden graag iets aantrekken, dan mag je dat uiteraard doen. Om hygiënische redenen zouden we het wel waarderen dat je in het zwembad ongekleed bent.

Ik ben beginnend naturist. Ben ik wel welkom?

Uiteraard! Wij zijn zelf ook beginnend naturist geweest en begrijpen heel goed dat de drempel om naakt te gaan voor sommige mensen wat hoger ligt dan voor anderen. Neem gerust de tijd die je nodig hebt om er aan te wennen. Eenmaal dat het voor jou normaal aanvoelt, wil je nooit meer terug naar ‘geklede’ vakanties, wedden?

Ik ben naturist, maar mijn partner niet. Kan dat?

Wat fijn dat jullie elkaars keuze respecteren! Uiteraard zijn jullie welkom! Om reden van hygiëne willen we wel vragen om geen badkledij te dragen in het zwembad. 

Ik ben alleenstaand/ alleengaand. Ben ik welkom?

Zeker weten. Ook  alleenstaanden en alleengaanden kunnen bij ons gewoon ontspannen en vrij genieten van naakt recreatie, zonder bijbedoelingen. Je betaalt dan €10 minder per nacht.

Organiseren jullie af en toe swingersfeestje?

Neen! Naturisme (nudisme) en seks worden door sommige mensen nog met elkaar verward. Indien je zoekt naar vrijblijvende sexuele contacten ben je bij ons niet aan het juiste adres. Sexuele handelingen buiten de beslotenheid van je kamer zijn niet toegestaan.

Ik heb nog een andere vraag…

Geen probleem. Stuur ons een mailtje naar info@fincasonada.com en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord.

Geverifieerd door MonsterInsights