Aanbevelingen

Wat onze gasten te zeggen hebben over Finca Soñada

Peter, Marsha & Pleun
Arno & Yvonne
Bregje, Elle, Nancy & Steffie

Relaxen, rust en ruimte. Deze woorden geven weer waarom wij, samen met onze dochter van 8 jaar zo genoten hebben van ons verblijf bij Finca Sonada. Wij verbleven in een ruime kamer op de 1e etage voorzien van heerlijke bedden en een eigen badkamer met douche en toilet. Het ontbijt was uitstekend verzorgd met vers brood, fruit uit eigen tuin en verse jus d’orange van Valenciaanse sinaasappels. Het gastvrije Nederlandse gezin voorziet je van praktische tips om te genieten van de typische Spaanse omgeving en de mooie natuur. Ook de tips voor een bezoek aan de prachtige stad Valencia waren zeer bruikbaar. Het huis is gelegen op een groot perceel waar je heerlijk kunt genieten van de rust en natuur op een van de terrassen. Het is mogelijk om buiten te ontbijten tussen de eekhoorntjes en de fluitende vogels. Ook is er een ruim zwembad aanwezig om een verkoelende plons te maken. Kortom, wij hebben genoten van ons verblijf en zullen zeker nog eens terugkeren naar dit Spaanse paradijs!

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf bij Wiljan en Ramona in Finca Soñada. We zochten rust en ruimte in een warme omgeving en vonden dat op meerdere manieren. Het huis ligt net buiten het dorp met een prachtig uitzicht over het groene dal.

Iedere morgen begonnen we de dag met een heerlijk ontbijt (met vers fruit en tomaten uit eigen tuin) op het 'eekhoorntjes terras', waar we inderdaad vaak eekhoorntjes in de bomen zagen springen. Ondanks dat er meerdere zitjes op het terrein zijn, was dit mijn favoriete plekje. Met een boek en een drankje, was het daar ook op het heetst van de dag goed uit te houden.

Door de fijne sfeer en lieve zorgen van Wiljan en Ramona zijn we na vijf dagen uitgerust verder getrokken. Dit was niet de laatste keer dat we hier geweest zijn!

Gastvrij, persoonlijk, ontspannen. Heel ruim huis/perceel en fijne kamers en elke dag een heerlijk ontbijt met fruit uit eigen tuin. Verder heel fijn dat het centraal gelegen is en we binnen een uur de steden Valencia en Alicante kunnen bezoeken en ook het strand is dichtbij.

We genoten van de rust, de goede zorgen en extra faciliteiten zoals strandlakens en een barretje met lekkers.