Gastenboek

De ervaringen van onze gasten bij Finca Soñada

Nick en Lins, ' Naked wanderings', May '21
Dan Carlson, 'Meandering Naturist', Juli '21
Chris en Sylvie, ' Adultnatu', mei '21
Andre en Sandra, juli '23

Een plek waar je weer in verbinding kunt komen met de natuur en waar je kunt genieten van de Spaanse zon!

"Finca Soñada is het soort plek waar het leven automatisch een paar versnellingen terugschakelt en waar je zintuigen voortdurend worden geprikkeld door de omringende natuur. Het idee om je los te koppelen van alles, terug te keren naar de natuur en te ontspannen... Deze plek is er perfect voor!" Bekijk onze videoblog: https://youtu.be/JXCLkOid1k0    

Een lieflijk klein gastenverblijf genesteld in de uitlopers van de Spaanse kust!

Naar onze smaak was het weer in deze bergachtige streek boven Alicante perfect - geschikt voor zowel vroege ochtendwandelingen als luie middagen bij en rond het zwembad. Maar het beste van alles is de balans die de gastheer en gastvrouw hebben gevonden tussen je het gevoel geven dat je te gast bent in hun huis en je tegelijkertijd zoveel privacy geven als je wilt - mocht je gewoon rustig en alleen willen zijn, met een goed boek in een van de verschillende zithoekjes op het terrein. Soms weet je meteen dat je een nieuwe favoriete plek hebt. Dit is zo'n plek.  

Viva Finca Soñada !!!

Felicitaties aan Valérie en Luc voor al hun harde werk! Bedankt voor jullie vriendelijkheid, welkom, glimlach en beschikbaarheid! We kunnen iedereen alleen maar aanraden om er ook te gaan logeren!

Chelo y Jose María

"Finca soñada is een plek die zijn naam eer aan doet. Een omgeving midden in de natuur waar u kunt genieten van rust en prachtige uitzichten die u uitnodigen om te ontspannen. De accommodatie is zeer ruim en de faciliteiten zijn zeer goed onderhouden. Naast het zwembad en andere ruimtes voor de zomer, heeft het een ontspanningsruimte voor het herfst- en winterseizoen, met een hottub en een sauna met uitzicht op de bergen, waar we erg van genoten hebben. Het ontbijt was zeer compleet en heerlijk. De eigenaars Valerie en Luc, vriendelijk en attent tot in de kleinste details, zijn charmant. Het was een unieke ervaring, die we zeker zullen herhalen."

Een weekje in het paradijs!

De gastvrijheid van Valerie en Luc en hun liefde voor het vak is ongeevenaard. Professioneel als het nodig is, maar vooral warm en menselijk op alle momenten dat het er echt toe doet. Tijdens je verblijf wordt aan alles gedacht, zowel binnen als buiten de poort. De zelf ontwikkelde app is een uitkomst en heel handig hulpmiddel voor alle praktische zaken en dus ook om uitstapjes te maken. Onze kamer was ruim, smaakvol ingericht en als je er dan de prachtige, groene en kleurrijke omgeving bij optelt kom je op iets wat naar onze mening dicht bij de typering ‘paradijselijk’ komt. Het was ook heel leuk om de andere gasten beter te leren kennen door de ongedwongen en vrijblijvende activiteiten. Petanque, tennis, zingen, hardlopen, wandelen en zwemmen om de heerlijke uurtjes in de vrije natuur, met de vogeltjes op de achtergrond, af te wisselen. De rugmassage van Valerie is zeker ook een aanrader. We voelden ons bij aankomst al gelijk welkom geheten als vrienden en dat waren met zekerheid toen we vertrokken! Dank jullie wel en tot een volgende keer

Johan & Ann

We hebben zeer genoten van ons verblijf bij jullie.  Prachtige omgeving ook.  Niettegenstaande we geen ervaring hadden met naturisme, was dit een mooie deugdelijke vrije belevenis, die we gaan herhalen in combinatie met het verkennen van jullie streek.  Tot binnenkort.

Geverifieerd door MonsterInsights