Gastenboek

De ervaringen van onze gasten bij Finca Soñada

Frank en Aimee

Wat een heerlijke plek! We waren aangenaam verrast door de mooie ligging en de omgeving, aan de rand van een prachtig natuurgebied. We werden zeer gastvrij ontvangen. Het is een gezellig ingerichte B&B waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Een heerlijk ontbijt, mooie kamers met goede bedden en een luxe badkamer. Er is een zwembad en er zijn diverse plekjes waar je rustig kunt zitten met een boek en een drankje. In het natuurgebied Sierra de Mariola kun je heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen in de vele meertjes. Wij vonden het helemaal top bij Finca Soñada en komen graag terug!    

Cristina & Jacinto

Een zeer verzorgde sfeer, een dromerig landschap en twee bijzondere mensen: Valerie en Luc. Bedankt voor alles en tot ziens!  

Laura y Andres

Geweldige plek! Ik kan alleen maar zeggen dat het een paradijs is! De aandacht van de eigenaars, Valerie en Luc, is perfect, ze zijn charmant en attent om u te helpen in wat je nodig hebt. Het huis, groot, schoon, rustig...

Chelo y Jose María

"Finca soñada is een plek die zijn naam eer aan doet. Een omgeving midden in de natuur waar u kunt genieten van rust en prachtige uitzichten die u uitnodigen om te ontspannen. De accommodatie is zeer ruim en de faciliteiten zijn zeer goed onderhouden. Naast het zwembad en andere ruimtes voor de zomer, heeft het een ontspanningsruimte voor het herfst- en winterseizoen, met een hottub en een sauna met uitzicht op de bergen, waar we erg van genoten hebben. Het ontbijt was zeer compleet en heerlijk. De eigenaars Valerie en Luc, vriendelijk en attent tot in de kleinste details, zijn charmant. Het was een unieke ervaring, die we zeker zullen herhalen."

Bert & Barbera

We hebben eigenlijk alleen maar lovende woorden voor dit mooie plekje in Spanje. Een geweldig mooie gastenhuis om te verblijven. Geen massatoerisme. Dat is wat we zochten. Een plekje om helemaal tot rust te komen. Naakt lopen, zonnen, ontspannen en zwemmen bij heerlijke temperaturen zowel overdag als s avonds, wat wil een mens nog meer. De sfeer is aangenaam relaxed, niks moet. Je wordt er als vanzelf helemaal zen. Luc en Valerie, de eigenaren, maken het iedereen naar de zin. De omgeving is prachtig. Mooie watervalletjes waar je prachtige wandelingen naar toe kan maken en waar je op veel plaatsen kunt genieten van mooie uitzichten. Je kunt er zowel sportief bezig zijn of enkel en alleen op je gemakje een heerlijk boek lezen. De uitzichten op het terrein zijn overal prachtig.  Dit deel van Spanje is echt Spaans. Dus wat wij zelf niet goed in de gaten hadden waren de openingstijden van de restaurantjes. Wanneer wij wilden gaan eten was dit niet de normale tijd voor de Spanjaarden aldaar. Maar na dit gelezen te hebben kun je er rekening mee houden. Kortom: 100% goed.

Johan & Ann

We hebben zeer genoten van ons verblijf bij jullie.  Prachtige omgeving ook.  Niettegenstaande we geen ervaring hadden met naturisme, was dit een mooie deugdelijke vrije belevenis, die we gaan herhalen in combinatie met het verkennen van jullie streek.  Tot binnenkort.