Nieuwe eigenaren

2,5 jaar geleden kregen wij de sleutel van ‘Finca Soñada’. Hiermee kwam een lang gekoesterde droom uit. Leven op een prachtige plek in Spanje met overweldigende natuur en rust en ruimte. Na een jaar ‘afzien’, door 24/7 bezig te zijn met de verbouwing, kon in maart 2018 de deur eindelijk open voor onze gasten. De anderhalf jaar die daarop volgden hebben we een grote hoeveelheid mensen mogen verwelkomen uit allerlei windstreken. Veel Spanjaarden, Nederlanders maar ook gasten uit Australië, Amerika en uit andere landen in Europa. Allemaal lieve mensen met mooie verhalen en op zoek naar een aantal dagen ontspannen in het binnenland van de Costa Blanca. De tevredenheid van onze gasten is waar we het voor deden. De waardering van een 9.8 op Booking en een Golden Zoover Award maakte dat het een plezier was om te doen.

Toch hebben we besloten om het stokje over te dragen en terug te gaan naar Nederland. Een combinatie van factoren die ervoor hebben gezorgd dat het gemis naar Nederland groter werd ligt hieraan ten grondslag.

Gelukkig kunnen we vertellen dat Finca Soñada niet ophoudt te bestaan. We hebben kennis gemaakt met een Belgisch stel waarmee direct een klik ontstond en zij zagen direct ook de mogelijkheden die deze fantastische B&B heeft! Luc en Valerie zullen vanaf het voorjaar van 2020 de deuren weer openen voor het publiek.

Via deze weg willen we nog even onze gasten bedanken! Dankzij jullie is Finca Soñada een groot succes geworden en hebben we er tevens een aantal nieuwe vrienden aan over gehouden. Un beso a todos!

Met zonnige groet,

Ramona en Wiljan

Finca Soñada


6 december 2019  -  Geen onderdeel van een categorie


Geverifieerd door MonsterInsights