Dromen in tijden van Corona – deel 2…

Terwijl ik deze woorden intyp verwarmt een heerlijk ochtendzonnetje mijn rug en geven vrolijke vogels het tempo aan. Ik bedoel maar: het is hier momenteel nog zo slecht niet in bierdorp Hoegaarden, ons tijdelijk toevluchtsoord. Toch doet deze zomerse lente ons nog meer dromen van ‘the real thing’: onze Finca Soñada. En, als we de vele verzuchtingen op de sociale media mogen geloven, zijn we lang niet de enigen die verlangen naar Spanje. Hoewel een ‘staycation’ dezer dagen een modieus begrip lijkt te worden, zijn wij ervan overtuigd dat voor de meeste mensen ‘vakantie’ ook inhoudt dat je wég bent van huis. Dat je nieuwe plaatsen kunt ontdekken. Nieuwe paden kunt bewandelen. Je thuis kunt voelen op een andere plek.

Dat wil niet zeggen dat we geen begrip voor mensen die zouden besluiten om dit jaar niet op zomer vakantie te gaan. In tijden als deze is het voor sommigen wellicht beter om de comfortzone niet te verlaten. Anderzijds is het nu misschien meer dan ooit nódig om uit ons kot te komen na die maanden van lockdown! Wat jij en je partner ook verkiezen, wij zullen bij Finca Soñada klaar zijn om je de vakantie te geven waar je recht op hebt. En waar je in alle veiligheid kunt genieten van de natuur, de rust en de vrijheid waar elke naturist zo van houdt. Na deze moeilijke maanden zal het hier heerlijk stilvallen zijn, zeker nu de dagelijkse haastigheid zijn greep op onze levens weer tracht te verstevigen.

In de lommerte van de grote palmbomen zul je ervaren hoe het leven wordt herleid tot zijn eenvoudige essentie. Wanneer je straks uitkijkt over de bijzondere Benicadell bergkam zal het beklemmende corona-gevoel meteen worden ingeruild voor een gevoel van weidsheid. Naast het grote zwembad met een lekker drankje, een goed boek en je geliefde binnen handbereik smelten alle bekommernissen weg als sneeuw voor de zuiderse zon. En wanneer je de prachtige paden van de Sierra Mariola bewandelt, zullen je gedachten op wonderlijke wijze roepen: “Wat een mooie plek! Wat een mooie wereld! Wat een voorrecht om hier te mogen zijn!”

Uiteraard hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke risico’s. De gezondheid van onze gasten en die van onszelf zijn het allerhoogste goed. Wij zullen alle nodige maatregelen nemen om er voor te zorgen dat je met een gerust gemoed kunt genieten van je oververdiende vakantie.

We maken ons sterk dat we uiterlijk vanaf 17 juli terug open zijn. Wil je zeker zijn van je (droom)plekje bij ons? Reserveer dan nu je kamer! Je kunt kosteloos annuleren indien je omwille van de covid-gerelateerde maatregelen niet zou kunnen komen. Maar, wij zijn geboren optimisten, daar gaan we niet van uit. Tot gauw?

Un abrazo,
Luc y Valérie

fotos: Rudi Vandenbempt


27 mei 2020  -  Geen onderdeel van een categorie


Geverifieerd door MonsterInsights