Finca Soñada valt in de prijzen!

Finca Soñada valt in de prijzen!

Na een kletsnatte maand maart is de lente hier intussen in volle glorie losgebarsten.  En dat mag je haast letterlijk nemen. De druivelaars ontvouwen hun prachtige bladeren, de mispels groeien zienderogen en de bloesems aan de fruitbomen maken plaats voor kleine vruchtjes terwijl in de volgelnesten het nieuwe leven kirt en koert dat het een lieve lust is. Zoals beloofd in ons vorige blogbericht van januari willen we je deze keer informeren over enkele van onze projecten voor 2022.

Maar eerst hebben we gróót nieuws! Het Nederlandse platform ‘Blootkompas’ heeft Finca Soñada namelijk verkozen tot de op 2 na beste naturistische accommodatie! En of we daar trots op zijn! Maar bovenal zien we het als een erkenning voor al het werk dat we de voorbije 2 jaar onder moeilijke omstandigheden (corona, reisbeperkingen, etc) hebben geleverd. Het is onze missie om mensen te helpen genieten van een heerlijk ontspannen naturistische vakantie. Wanneer dat zo uitdrukkelijk gewaardeerd wordt in feedback en reviews, dan kunnen we daar alleen maar dankbaar om zijn. Dus: Dankjulliewel, lieve gasten!

Stilstaan is achteruit gaan, hebben we ooit ergens gehoord, en dat zit niet onze aard. We hebben de voorbije maanden dus andermaal kosten noch moeite gespaard om van Finca Soñada een nog mooiere plek te maken.

De eerste grote verandering is dat we een zesde kamer hebben gebouwd. Wat vroeger de rommelkamer was, is nu een moderne suite met een ruime badkamer, groot 2-persoonsbed, gezellig salon, handig bureel, toegang tot een groot terras en veel licht. We kozen als naam voor de suite ‘La Solana’. Dat betekent zoveel als ‘De Zonnige’ en is ook een verwijzing naar de bijnaam van de Sierra de Benicadell, de machtige berg die je vanuit de kamer kan zien. Wil je foto’s en meer informatie over de prijzen en beschikbaarheden, stuur dan een mailtje naar info@fincasonada.com.

Een tweede project wat intussen is afgewerkt is ‘El Gimnasio’, oftewel: de fitnessruimte. Die is niet groot, maar het uitzicht is wel fenomenaal. Pomp de pedalen van onze Schwinn spinningbike op en neer terwijl je luistert naar het vrolijk gekwetter van de vele vogels. Of doe een ‘fullbody workout’ op de Horizon elliptical trainer terwijl je blik weg dwaalt over de Mont Cabrer. Verder kun je ook aan de slag met gewichten, rekkertjes, een foamroller en ander marteltuig. “The pain is for now, the glory forever”…

Het derde grote project is op het moment van dit schrijven nog niet helemaal klaar, maar dat komt de komende weken helemaal goed: een bar met buitenlounge, darts, terras en … semi-buitenkeuken. We hebben namelijk gemerkt dat onze vakantiegangers er vaak tegen opzien zich te kleden en Finca Soñada te verlaten om een hapje te gaan eten. Binnenkort is dat ook helemaal niet meer nodig want je zal je eigen potje kunnen koken. Goed hé?!

En het is nog niet gedaan. We zijn nog met enkele leuke zaken bezig, maar dat houden we voor volgende keer. Nog een kleine administratieve mededeling: momenteel is het niet mogelijk om online te reserveren. Wil je graag reserveren of informatie over prijzen en beschikbaarheden? Stuur dan een mailtje naar info@fincasonada.com. We antwoorden uiteraard per kerende.

Geniet tot zolang van de lente en wees lief voor elkaar!

Un abrazo,

Luc y Valérie


18 april 2022  -  Geen onderdeel van een categorie


Geverifieerd door MonsterInsights