“El Sotillo” – Suite

Welkom in deze prachtige ruime suite, ‘El Sotillo’, met zijn elegante rondingen en stijlvolle inrichting. De suite is gehuld in zachte tinten beige waarbij accenten van groen, geïnspireerd door de natuur, subtiel zijn verweven in het decor.

Grote openslaande ramen laten het natuurlijke licht overvloedig naar binnen stromen en leiden je naar een gemeenschappelijk dakterras waar je kunt genieten van de frisse lucht en de groene omgeving. Het terras is ingericht met gezellige zitjes, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond. De weelderige tuin rondom ons gastenverblijf draagt bij aan de serene sfeer en biedt een vredige plek om tot rust te komen.

De suite beschikt over een ruim comfortabel bed, een klein salon, een grote ingebouwde kledingkast, airco, centrale verwarming, televisie en een en suite badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een welverdiende pauze van de dagelijkse sleur, deze suite biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk verblijf. Wees welkom en laat je verwennen in onze prachtige accommodatie.

Praktische details:

  • Prijs:  € 115,- per nacht of € 770,- per week  (2025: € 120 / 805€ )
  • Ontbijt aangeboden door Finca Soñada
  • Geschikt voor 2 personen

 

Beschikbaarheid

Bezet

Geverifieerd door MonsterInsights