“La Solana” – Suite

Stap binnen in ‘La Solana’, onze zonnige suite die van ’s morgens tot ’s middags in de zon baadt . Grote ramen bieden uitzicht op onze berg ‘Benicadell’, op het zwembad en op de tuin. De combinatie van de warme beige tint, de goudkleur en het zonlicht geeft de kamer een heldere en rustgevende uitstraling.

De kamer beschikt over een ruim tweepersoonsbed, een klein salon, een grote kledingkast, airco, centrale verwarming, televisie en een ensuite badkamer met douche, wastafel, haardroger en toilet.

Ontdek het gemeenschappelijk dakterras, waar je kunt genieten van de frisse lucht en het panoramische uitzicht op de omgeving. Of je nu de dag begint met een rustige ochtendkoffie of de avond afsluit met een romantische zonsondergang, het terras biedt de ideale setting voor ontspanning en samenzijn.

Ben je op zoek bent naar een onvergetelijke romantische escapade of een deugddoende vakantie, onze Solana suite staat klaar om je te verwelkomen met een verfijnde en comfortabele ervaring die aan al je wensen voldoet.

Praktische details:

  • Prijs:  € 115,- per nacht of € 770,- per week  (2025: € 120 / 805€ )
  • Ontbijt aangeboden door Finca Soñada
  • Geschikt voor 2 personen

Beschikbaarheid

Bezet

Geverifieerd door MonsterInsights