“La Selva” – Tweepersoonskamer

Stap binnen in onze betoverende kamer “Selva”, een kamer met een Costa Rica look & feel, waar de serene schoonheid van het woud tot leven komt. Deze gezellige kamer is doordrenkt met een natuurlijke ambiance, met een harmonieuze mix van beige en groene accenten die naadloos opgaan in de omringende natuur.

Deze tweepersoonskamer beschikt over een ruim comfortabel bed, airco, centrale verwarming en tv. De kamer heeft een en suite badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger.

De openslaande ramen brengen je naar een gemeenschappelijk dakterras, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op het zwembad, de bergen rondom en de tuin. Dit is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving, omringd door de rust en sereniteit van de buitenlucht.

Of je nu ontwaakt met het zachte gefluister van de bladeren of ’s avonds tot rust komt terwijl de sterren fonkelen boven het bladerdak, de kamer “Selva” biedt een magische toevluchtsoord te midden van de pracht van de natuur.

Laat jezelf onderdompelen in de rust en schoonheid van het woud tijdens je verblijf in onze betoverende kamer “Selva”, waar elke moment een herinnering wordt om te koesteren.

Praktische details:

  • Prijs : € 100,- per nacht of € 665,- per week  (2025: € 105 / 700€ )
  • Ontbijt aangeboden door Finca Soñada
  • Geschikt voor 2 personen

 

Beschikbaarheid

Bezet

Geverifieerd door MonsterInsights